Langeweg

In Langeweg willen we in 2021 de speel- en ontmoetingsplekken opknappen of vernieuwen. In het nieuwe speelruimteplan kijken we naar speelplekken als ontmoetingsplekken voor jong en oud. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt mee te denken en zijn we benieuwd naar de ideeën van inwoners.

In een kort filmpje leggen we uit hoe we het speelruimteplan in onze gemeente aanpakken: uitleg speelplekken (link naar Youtube).

Inspraakproces

Eind september zijn de inwoners van Langeweg per brief uitgenodigd om mee te denken over de speelplekken in Langeweg. Het delen van ideeën, ervaringen of kennis kon per e-mail of via de inspraakbijeenkomst op woensdagavond 7 oktober 2020. Vanwege aangescherpte coronaregels werd deze bijeenkomst digitaal gehouden met de belangstellenden. 

Op dit moment worden gesprekken gevoerd met de school(kinderen) en de dorpstafel.

Zodra alle input is verwerkt worden alle inwoners opnieuw uitgenodigd voor een tweede inspraakbijeenkomst, die we begin 2021 verwachten te organiseren. De datum wordt ook op deze pagina gepubliceerd.

Inwoners die in de tussentijd al vragen hebben, kunnen contact opnemen via info@moerdijk.nl ter attentie van Bert Voeten.