Zevenbergschen Hoek

De speelplekken aan De Vang en de Olavstraat worden in 2022 vernieuwd. De speelplek bij de Sporenbergstraat blijft voorlopig zoals hij is. Als de nieuwe woningen gebouwd zijn, zal hier een nieuwe speelplek verrijzen. 

In 2021 hielden we een enquête onder bewoners van Zevenbergschen Hoek en kinderen van de basisschool. De uitslag daarvan gaven we aan de twee speeltoestelleveranciers waarmee de gemeente samenwerkt. Die maakten vervolgens ontwerpen.

Geef uw mening

Hieronder vindt u de ontwerpen. Voor de speelplek aan De Vang is er de keus tussen twee ontwerpen van verschillende leveranciers. We zijn benieuwd naar uw voorkeur voor één van de ontwerpen! Ook uw opmerkingen bij het ontwerp van de Olavstraat horen we graag. 

Mail uw voorkeur en opmerkingen naar info@moerdijk.nl. Vermeld daarbij in de onderwerpregel dat het om de ‘speelplekken’ gaat, dan komt uw bericht op de juiste plek terecht. Reageren kan tot en met 30 april 2022.

Planning

Hoe snel de nieuwe speelplekken worden gerealiseerd hangt af van het weer, maar het is de bedoeling dat de aanleg nog voor de zomervakantie start.

De Vang

Andere speelplekken