Ondernemersverhaal van YourFellow: Wij zijn jouw online maatje!

Geplaatst: 12-4-2021

Paul Rombouts, Stefan Klok en Michael Oomen werkten eerder bij grote internationale bureaus, voor grote merken en hebben zelfs awards gewonnen. Vervolgens hebben zij de keuze gemaakt om de krachten te bundelen en samen aan de slag te gaan.  Aan de bar bij hun plaatselijke voetbalvereniging is het idee ontstaan om samen een eigen bedrijf te beginnen. “Maar hoe pak je zoiets aan”. Drie mannen in de bloei van hun leven. Net gestart op de woningmarkt, vaste baan en kinderen. Ga je de vastigheid van een baan zomaar opgeven? Na goed overleg met het thuisfront hebben deze drie mannen de sprong in het diepe gemaakt en met succes! 

In juni 2021 bestaat het bedrijf vier jaar. “Wij zijn vanuit huis gestart”, zegt Michael. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en hebben zij eind vorig jaar hun sleutel ontvangen van het pand aan de Noordhaven 84 in Zevenbergen. “Wij werken hier nu met zijn tweetjes en vliegen af en toe experts in”, vult Stefan aan. Binnenkort sluit Paul zich ook aan bij het duo.  

Van klein naar groot

De vraag of doelstelling is de onderneming online laten groeien via online marketing. YourFellow helpt je hierbij van A tot Z.  Tijdens een sponsoravond bij Voetbalvereniging Virtus hebben wij een presentatie gegeven. “Dit heeft in de beginfase leuke klanten opgeleverd”, glimlacht Michael. “Wij zijn klein begonnen”, voegt Stefan toe. De klant staat centraal. YourFellow houdt van transparant. Ieder contract is maandelijks opzegbaar. “Bij ons zit je niet vast aan een langdurig contract!” Inmiddels weten grote bedrijven de drie heren ook goed te vinden.  

Jouw online maatje

De heren vinden het belangrijk om goed contact te hebben met hun klanten. Dit schept vertrouwen. Iedere maandag kijken zij op het bord met namen van hun klanten achter in het pand. “Wij lopen dan alle klanten even na”, zegt Stefan. Het is belangrijk dat wij van elkaar weten of er bijzonderheden spelen van de klanten. “Ook al hebben wij ieder onze eigen klanten”, voegt Michael toe. Regelmatig wordt er contact gezocht met de klant. Niet per mail, maar telefonisch of langsgaan. Dit geeft vertrouwen, want YourFellow is niet alleen en bedrijf dat achter de schermen werkt, maar zeker ook ervoor. Zij zijn dan ook jouw online maatje!

Corona

Wij hebben niet veel gemerkt van het coronavirus. YourFellow is zelfs gegroeid het afgelopen jaar. Vooral door goede mond op mond reclame. Bedrijven, die reeds klant zijn, vertellen hoe tevreden zij zijn over hun online maatje. Door het persoonlijk contact hebben onze klanten vertrouwen in ons en dit levert goede reclame op. 

Over 5 jaar…

Over vijf jaar hopen wij dat wij gegroeid zijn. “Wel op een natuurlijke manier”, zegt Michael. De heren van YourFellow willen niet de regie uit handen geven. Wij zullen meer mensen in dienst hebben. Zo is in 2019 ons team uitgebreid met twee specialisten. Glenn is gespecialiseerd in het schrijven van blogs en nieuwsberichten en Floris laat iedere webshop hard groeien. Dit is soms nodig, omdat je niet alles zelf kan bijhouden. De techniek gaat heel snel. De ‘baas’ uit hangen zullen zij niet snel doen. “Wij draaien graag zelf aan de knoppen”. “Dat is het leukste om te doen”, sluiten de heren van YourFellow af.