Wat doet de gemeente?

De gemeente heeft haar verantwoordelijkheden: voldoende prullenbakken, afvalcontainers op tijd legen, het groen onderhouden, ga zo maar door. Maar Moerdijk is groot en uitgestrekt: de mannen en vrouwen van de gemeente kunnen niet overal tegelijk zijn.

Als we allemaal een handje toesteken en een beetje zorgen voor onze eigen buurt, maken we Moerdijk samen mooier. Samen zorgen we ervoor dat het fijn thuiskomen blijft in onze dorpen en steden.

Melding maken

Als inwoner mag je verwachten dat de gemeente haar taken zo goed mogelijk uitvoert. Zie je ruimte voor verbetering? Meld het dan vooral via de BuitenBeter-app of maak een melding via het meldingsformulier

De gemeente kan niet overal tegelijk zijn. En misschien voldoet jouw straat wel aan de ‘beeldkwaliteit’ – een mooi woord voor de hoeveelheid onkruid die er mag staan – en erger je je toch aan het groen tussen de tegels. Of aan de rommel die iemand achterliet op het speelveldje voor je deur. Neem dan zelf het initiatief en ruim het op. Kleine moeite, groot plezier voor jezelf en je buurtgenoten. Zo doen we dat, in Moerdijk.